Over mij


Ron Hoexum, rijschoolhouder Rijschool Hoexum

Ron Hoexum, rijschoolhouder van Rijschool Hoexum – Den Helder – Julianadorp

“Als persoon ben ik vriendelijk, inlevend en geduldig met daarbij een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Als rijinstructeur is het mijn missie om elke leerling zo goed mogelijk op te leiden en voor te bereiden als bestuurder. Primair zijn belangrijkste motivatoren: analyseren en kwaliteit. Elke leerling is uniek als persoon. Voor mij de uitdaging om jou denkprocessen te analyseren en aangepast op maat efficiënt verkeersinzicht over te brengen. Kwaliteit hierbij in een hoog vaandel. Met een prettige sfeer in de auto gaan we samen voor een optimaal leerresultaat!

Met ruim een miljoen kilometers in de stad als rijervaring kan ik je voor elke verkeerssituatie een verhelderende uitleg aanbieden. Hierdoor ben je na het behalen van je rijbewijs een veilige, vlotte, zelfverzekerde en besluitvaardige bestuurder die door het huidige drukke verkeer goed weet te manoeuvreren. Je waarnemen is zodanig ontwikkelt dat er weinig of geen verrassingen meer voor je zullen zijn. Je zult controle over elke situatie voelen.

Als faalangst instructeur, uniek in de omgeving, bied ik je aanvullende ondersteuning met NLP technieken. Deze geven tijdens het examen net even dat zetje meer. Gevoelens zoals negatieve spanning en onzekerheid, zet je zelf om in een zelfverzekerde houding.  Naast het behalen van je rijbewijs kunnen deze technieken bij nieuwe uitdagingen in de toekomst opnieuw waardevol zijn!”


“Samen halen wij het beste uit JOU”